Računalništvo in informatika

Varnostne kopije niso kar tako!

Varnostne kopije podatkov: ne pozabi nanje!

Varnostne kopije pomembnih podatkov pogosto pozabljamo. Podatki so nam tako pomembni. Otroške fotke. Diplomske naloge. Seznami strank. A hkrati so nam podatki tako nepomembni, da si ne vzamemo pol ure časa in naredimo zanesljivih varnostnih kopij vseh pomembnih podatkov.

Ne pozabite, da pomembni podatki niso samo na vašem računalniku. Pomembni podatki, ki potrebujejo varnostne kopije, so pogosto na prenosnikih, telefonih, USB ključkih ipd.

Varnostne kopije TRISTO d.o.o.
Varnostno kopijo sem naredil, je to zdaj to? Ne, ni. Če želiš resnično zavarovati svoje podatke, moraš narediti vsaj dve varnostni kopiji podatkov.

Zelo pomembno je tudi to, da različne varnostne kopije podatkov niso na istem mestu. Če podatke z računalnika kopiraš še na USB ključ in trdi disk ter oba pustiš na mizi v isti pisarni, je velika verjetnost, da lahko izgubiš oba medija, npr. pri vlomu ali pri pretiranem pospravljanju mize!

Varnostni kopiji podatkov morata biti vedno na različnih lokacijah, na primer ena v pisarni, druga pa doma.Varnostne kopije računalniški servis Domžale TRISTO d.o.o.

Ko varnostno kopijo narediš, nikar ne pozabi nanjo. Redno preverjaj, če so podatki na mediju še berljivi in konsistentni!


Varnostne kopije. Servis računalnikov Domžale, TRISTO d.o.o.

Je varnostno kopiranje podatkov tvoja nočna mora?

Če ti delanje varnostnih kopij podatkov predstavlja pravo nočno moro, lahko na pomoč pokličeš tudi računalniški servis TRISTO d.o.o. iz Domžal, ki strokovno svetuje in uredi vse potrebno.

Najdeš jih na njihovi spletki www.tristo.si, kontaktiraš preko kontaktnega obrazca ali pa obiščeš v živo v Domžalah blizu Mercator centra.

Preden se oglasiš, jih pokliči in se dogovorit za obisk v računalniškem servisu TRISTO d.o.o. Domžale. Brezplačno parkiranje brez izgubljanja živcev – in podatkov je vedno možno!

Kaj še dela računalniški servis TRSITO d.o.o?

TRISTO d.o.o. iz Domžal servisira vse vrste prenosnikov, računalnikov, tako s strojno kot s programsko opremo. Inštalira programe.

Kontaktiraj tudi, če potrebuješ RHCE strežniškega administorja ali potrebuješ gostovanje spletne strani in spletne pošte.

Specializirajo se za mala in srednja podjetja ter fizične osebe.