Oblačila in obutev / Moda

Kopalke za menstruacijo za plavanje brez skrbi

Kopalke za menstruacijo za plavanje brez skrbi so novo oblačilo na našem trgu. Kopalke za menstruacijo oz. menstrualne kopalke so oblačilo, ki bo spremenilo vaše poletje ali plavanje v bazenih – na bolje! Posebej so primerne za najstnice!

Kopalke za menstruacijo

 

Za koga so primerne kopalke za menstruacijo?

1. Menstrualne kopalke so primerne za ženske, ki imajo menstruacijo na dopustu.2. Menstrualne kopalke so primerne za ženske, ki bi rade plavale med menstruacijo.3. Menstrualne kopalke so primerne za ženske, ki imajo plavalne treninge.4. Menstrualne kopalke so izjemno primerne za najstnice, ki dobijo menstruacijo na morju.5. Kopalke za menstruacijo so ZELO primerne za najstnice in mlajša dekleta, ki trenirajo plavanje.6. Menstrualne kopalke so primerne tudi za ženske s stresno inkontinenco.7. Kopalke za menstruacijo so primerne za starejše gospe, ki imajo težave z blago inkontinenco, npr. za dopust v toplicah. Najbolj všeč bodo kopalke za menstruacijo vsem, ki ne uporabljajo tamponov ali menstrualne skodelice, rade pa bi se vseeno kopale, plavale … 

Kako delujejo kopalke za menstruacijo?

Kopalke za menstruacijo so v bistvu klasičen spodnji del kopalk v bikini kroju, ki imajo vpojen všitek iz materiala, ki vpije do 10 ml tekočine (to je za en mini tampon tekočine). Z zunanje strani pa imajo nepremočljivo plast, ki prepreči, da bi kri ali urin iztekala iz všitka. Ta plast je taka kot npr. pri jaknah windstopperjih. Zgoraj kombinirate kateri koli zgornji del kopalk, ki vam ustreza. Vpojnost vseh menstrualnih kopalk je enaka, primerne so za blag tok. Velikost izberete tako, kot običajno izberete konfekcijo zase, npr. od XXS do XXL.
Vzdrževanje je preprosto. Pri blagem toku zadoščajo za urico do dve kopanja. Po kopanju jih preoblecite, v nepremočljivi torbici odnesite s plaže in splaknite pod tekočo hladno vodo. Posušite na zraku. Oblecite znova. Ko se vrnete domov, pa menstrualne kopalke operite v stroju na 40 stopinj brez mehčalca. 

Kje kupim kopalke za menstruacijo?

Kopalke za menstruacijo prodaja spletna trgovina www.idealno-pralno.si. Nekatere kopalke za menstruacijo so narejene tudi tako, da jih lahko nosite samostojno ali pa preko njih oblečete še kateri koli spodnji del kopalk, ki vam je všeč (bolj zaprtega kroja). Take so npr. kopalke za kopanje med menstruacijo znamke WUKA.

Ali kopalke za menstruacijo res delujejo?

Ja! Resnično se sliši neverjetno in sanjsko, ampak res deluje! Kopalke za menstruacijo so temeljito stestirane, saj so posebej priljubljene v Avstraliji in na Novi Zelandiji, kjer jih nosijo zelo pogosto.

Preberi tudi tole izkušnjo slovenske stranke, ki si jih je kupila v spletni trgovini Idealno pralno:

“Ojla.
No… Takole…
Je prisla.. Kot vedno tocno in tretji dan dopusta.
Tokrat sem si rekla: “ne bos mi pokvadila morja!”- ker letos sem ta odklop res rabila!! No, pa sm testirala menstrualne kopalke. Prvi dan skepticno. (Cakala sem,da se mi v vodi med nogami kaj napihne in napije vode. 🙈🤣😅
Drugi dan bolj pogumno, tretji pa že sproščeno. 💪😇
No, lahko rečem da sem pozitivno presenecena. Res pa je, da smo v kampu in sem imela vse na dosegu roke. Tako sem jih imela na sebi max 2 uri v kosu, ampak ravno to sem rabila. Plavala sem vsak dan. Brez skrbi po plavanju posedela na plazi… Kopalke nato samo fajn sprala pod vodo in dala sušit (so kar hitro suhe).
Skratka, sedaj mi “tisti dnevi” ne bodo vec pokvarili vodih doživetij. ❤️
Hvala!
Lep pozdrav, T.

Te zanima več?

Preberi tule še kaj o kopalkah za menstruacijo!